Projecten

Als producent / regisseur heb ik in mijn leven aan veel projecten mee mogen werken en zodoende ook met een behoorlijk diversiteit aan opdrachtgevers gewerkt.

Ik ben er trots op dat ik het vertrouwen kreeg van een groot aantal gerespecteerde bedrijven en organisaties, waaronder Hyster Europe, Mars, Philips Lighting, Organon, Unilever Vleesgroep, CSM, Rijkswaterstaat, Kamer van Koophandel, en nog vele anderen.

De laatste jaren heb ik alleen nog op projectbasis gewerkt en en heb zo adviezen gegeven en bedrijfsfilms gerealiseerd voor o.a. CSU en de TU Delft.

Door mijn ervaring met projectmatig werken, in combinatie met mijn hobby als zeezeilinstructeur, durf ik ook professionele uitdagingen aan te gaan die niet direct in de lijn van mijn dagelijks werk liggen.

Zo ben ik bestuurslid bij een nonprofit organisatie en begeleid ik daar een nieuwe beleidskoers (en een daarmee samenhangend intern communicatie- en IT traject). Ook heb ik het concept en het uiteindelijke projectplan geschreven voor een inmiddels redelijk bekende gemeenschapstuin in het centrum van Den Haag. Uit dit laatste kwam vanuit de gemeente Den Haag de vraag of ik niet een aantal groeninitiatieven, die dreigden vast te lopen, op weg kon helpen. En dat mondde weer uit in een nieuw initiatief dat de Haagse Tuinbank heette. Helaas werden het plotselinge vertrek van de gesubsidieerde medewerker en gelijktijdige start Corona crisis de stichting fataal. In haar bestaansperiode zijn toch veel groeninitiatieven met behulp van de stichting uitgegroeid tot prachtige grote en kleine stadstuinen. Gelukkig heeft de gemeente Den Haag met de afdeling Stadslandbouw veel werkzaamheden overgenomen.

error: Content is protected !!