Portret in opdracht

…beleef het als een ervaring

Naast al het vrij werk en het geven van cursussen ben ik ook beschikbaar voor het maken van uw portret. Een van de belangrijkste kenmerken van een dergelijke opdracht is, dat er geen haast is en dat er veel overleg is. Ik wil graag alle tijd hebben om in goed overleg tot die foto te komen waar we allebei een beetje gelukkig van worden. En met alle in’s en out’s van kleur versus zwart/wit.

We maken die foto dan niet in “een uurtje ofzo”. maar nemen er vooral de tijd voor. En overleggen samen achter de computer over resultaten en mogelijke verandering of een andere invalshoek.

Voor het maken van mooie portretten is mijn studio erg goed uitgerust, maar wilt u toch liever in uw eigen omgeving vastgelegd orden, dan kan dat. Die omgeving moet het dan wel toelaten dat er de nodige apparatuur komt te staan en dat u er zelf qua extra tijd ook rekening mee houdt.

Foto’s tot het formaat A2, ca 42 x 60 cm print ik af op mijn eigen hoogwaardige fotoprinter en over het algemeen lijst ik mijn werk ook zelf in. U beschikt dus over een uniek en zorgvuldig samengesteld herinnering aan een mooi moment waar u van A tot Z zelf betrokken ben geweest.

Binnenkort is het zelfs mogelijk om een dergelijk ervaring te hebben met een zeer hoogwaardige analoge fotocamera en ontvangt u ook het negatief als extra.

Meer weten? Neem contact op en ik bespreek alle mogelijkheden en kosten met u.

error: Content is protected !!