Internet Video Studio

  • Internetvideo studio

Camera met autocue

Corona en alle daarmee gepaard gaande maatregelen legde onze analoge opnamestudio helemaal stil.  Alle plannen en ideeën gingen de ijskast in. Totdat mijn lieve vrouw besloot dat ze een serie masterclasses op het internet wilde zetten over haar vakgebied: Intellectueel Eigendom.

Na jarenlang verwend te zijn geweest met lichtcrews, uitstekende audiomannen, geweldige cameramannen en -vrouwen was ik plots zelf met lampen aan het sjouwen, achtergrondjes uitzoeken, techniek aanpassen.. maar nu staat er een, nog steeds kleine, videostudio. Met greenscreen, autocue en - uiteraard - goed geluid.

Mocht je dit ook willen voor jouw eigen bedrijf, neem contact met me op voor de mogelijkheden. Je kan het helemaal zelf bepalen, of je uitsluitend op je eigen inhoud van je videoboodschap of presentatie richten. Er zijn diverse achtergronden aanwezig (greenscreen, maar ook een houten schutting, stenen muur, blauw, beige, rood, bruin en rood gordijn en uiteraard wit en zwart).

  • Je kunt hier gewoon puur, kaal, opnemen. Je zegt wat voor achtergrond (minimaal 150cm x 180cm) en belichting je wil, brengt je tekst mee en spreekt die in. We zetten het over op Harddisk, SSD, USB-stick of Memorycard of direct in the Cloud naar je eigen opslagruimte en je werkt daarna alles zelf verder uit.
  • Een andere variant kan zijn, greenscreen en de autocue gebruiken, logo in beeld, passende achtergrondafbeelding, het geheel als losse takes opnemen en ook weer op een van genoemde dragers. Direct registreren op je eigen laptop  is dankzij een "toverdoosje" ook mogelijk, mits die voldoet aan de specificaties die vereist zijn. In elk geval voor Mac een Thunderbolt poort, en voor Windows USB3.
  • Voor diegene die persé op eigen locatie wil werken, het is zelfs mogelijk om de studio setup op de door jou gewenste locatie op te bouwen. Daar zijn wel wat technische eisen, maar die zijn meestal niet onoverkomelijk.
  • Je mag ook met je idee en basisteksten langskomen en het geheel als project met me opzetten. We maken dan vooraf duidelijke afspraken over jouw project.

Diverse achtergronden
Diverse achtergronden aanwezig. Zoals greenscreen, houten schutting, stenen muur, blauw, beige, rood, bruin en rood gordijn en uiteraard wit en zwart.

 

error: Content is protected !!