Projecten

Als producent regisseur heb ik in mijn leven aan veel projecten mee mogen werken en zodoende ook met een behoorlijk diversiteit aan opdrachtgevers gewerkt.

Het is niet de bedoeling hier visuals te plaatsen van deze projecten. Sommigen zijn inmiddels gedateerd en voor veel anderen is de bezoeker van deze site niet de beoogde doelgroep.

Wel ben ik trots het vertrouwen te hebben gehad van een groot aantal gerespecteerde organisaties waarvan ik er hier wel een aantal wil noemen.

In de tijd van de videostudio heb ik mogen werken voor opdrachtgevers als Hyster Europe, Mars, Philips Lighting, Organon, Unilever Vleesgroep, CSM, Rijkswaterstaat, Kamer van Koophandel, enz.

Na die tijd werk ik alleen nog op projectbasis en heb zo adviezen gegeven en programma’s gerealiseerd voor o.a. CSU, een aantal Universiteiten en Projectgroepen.

Vanuit het projectmatig werken in combinatie met mijn hobby als zeezeilinstructeur durf ik ook wel zaken aan te pakken die niet direct in de lijn van mijn dagelijks werk liggen. Samen met de auteur heb ik gewerkt aan de productie van zijn boek Witnesses of Words en veel activiteiten er om heen. Zie hiervoor het aparte hoofdstuk

Ik ben bestuurslid bij een nonprofit organisatie en begeleid een nieuwe beleidskoers en daarmee samenhangend intern communicatie en IT traject enĀ  heb de conceptplannen geschreven voor een inmiddels redelijk bekende tuin in het centrum van Den Haag.

Daar kwam toen vanuit de gemeente Den Haag de vraag uit voort of ik niet een aantal groeninitiatieven die dreigde vast te lopen wat op weg kon helpen. En dat monde weer uit in een nieuw initiatief dat de Haagse Tuinbank gaat heten.